KLAPBORDE.INFO

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png
Her findes et større udvalg af stole, borde og klapborde. Du kan også finde Ana stole, klapstole, rundt bord, foldeborde, taburetter, konferenceborde, undervisningsborde og den efterspurgte og meget solgte Ana stolPlastborde fra Zown Eksamensbord - Vi har et meget billigt, robust eksamensbord i vort udvalg af eksamensborde. Til dette eksamensbord, kan der tilkøbes en trolley til transport og opbevaring.
Stabelstol - Er behovet en god solid stabelstol, indeholder websiden her et større udvalg af gode stabelstole, som stabler godt.
Konferenceborde - Vi forhandler konferenceborde til konferencelokale, salopstilling m.m. Vi har i vort udvalg mange konferenceborde med klapstel, som er ideelle til brug i salopstillinger. Vi har også konferenceborde, som kan bruges til eksamensbrug. Vi har et billigt og solidt eksamensbord, hvor der kan tilkøbes en trolley, som er god til opbevaring og transport af eksamensborde. Dette eksamensbord kan ses på vores webside med eksamensborde.
Runde borde - Vi forhandler runde borde som er særlig ideelle til til brug i forsamlingshuse, festsale, skoler, kantiner mm. Vi har runde borde fra Zown, Lifetime, Event og flere. Find et rundt bord hos os.
Taburet - Her fremviser vi et større udvalg af skoletaburetter. Disse taburetter er specielt fremstillet til brug på steder hvor holdbarhed er i focus. Til nogle af disse taburetter, fås en vogn til at stable dem på og derefter transportere til et andet sted. Vi har også fremstillet vores udvalg af taburetter her. Spørg på prisen for en taburet og giver et godt tilbud.
Plaststole - Plaststole bliver mere og mere populære, da muligheden for at skabe "smart design" er større. Plaststole er også lettere og billigere, end traditionelle træstole. Vi har et stort udvalg af Plaststole, som du kan se på vores webside.
Ana stole - På denne webside, ses et større udvalg af Ana stole, som er en af vore bestseller, når det drejer sig om stole der kan stables. Der findes mange efterligninger af stolen, men Ana stolen er stadigvæk den foretrukne, når det gælder siddekomfort og design. RBM har forlænget garantien fra 5 til 6 år og det taler også lidt om tilliden omkring dette produkt. Vi præsenterer også Ana stole her. Du har også mulighed for at se alle de farver som en Ana stol kan fås med her.
Klapstol - Vi kan anbefale klapstole fra denne webside, da klapstolene passer sammen med mange af  klapbordene på siden her. Du finder også klapstole fra Lifetime.
Klapstol - Her er det også muligt at finde en god klapstol. Vi forhandler den solide klapstol fra Lifetime, som er utrolig robust og har en rigtig god siddekomfort. Hos os kan der også ses Event klapstole, som er billige og god til at stakkes i vogne.
Her findes et større udvalg af stabelstole.

KLAPBORDE.INFO

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 75155006/20472110
Mail: luthje@klapborde.info
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT